Σφακιανάκης: Αν δεν είχα την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού θα με είχαν αποστρατεύσει

“Αν δεν είχα την εμπιστοσύνη, τη στήριξη του πρωθυπουργού και την αγάπη του κόσμου θα με είχαν αποστρατεύσει”, δήλωσε ο υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης, έπειτα από την οριστική μετάθεσή του από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το αλαλούμ που προηγήθηκε.
Είμαι στρατιώτης, όχι όμως φαντάρος. Είμαι υποστράτηγος, και όπως έκαναν με άλλους συναδέλφους, θα έπρεπε να με έχουν καλέσει και να μου πουν για την μετακίνησή μου. Αν το έκαναν, θα δεχόμουν άμεσα την μετάθεσή μου στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού”.

Ο κ. Σφακιανάκης ο οποίος ορίστηκε τελικά βοηθός επιτελάρχη κρατώντας την εποπτεία των γραφείων της Δίωξης σε συνέντευξή του στον  «Τύπο της Κυριακής» δηλώνει: “Τώρα γιατί με κάλεσαν; Μου είπαν θα γίνεις βοηθός Επιτελάρχη, και δέχθηκα αγόγγυστα”.

Για τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, ο οποίος τον  αποκάλεσε «δημοσιοσχετίστα», συνεργάτες του  κ. Σφακιανάκη είπαν ότι δεν έχει μιλήσει  ποτέ μαζί του. Δεν τον έχει δει από κοντά. Είναι ο πρώτος υπουργός που δεν τον έχει πάρει ένα τηλέφωνο ποτέ”, σε αντίθεση με ότι γινόταν με τους προηγούμενους υπουργούς.

Ο κ. Σφακιανάκης θα παραμείνει στο ίδιο γραφείο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ παράλληλα θα διατηρεί δεύτερο γραφείο στη λεωφόρο Κατεχάκη ως βοηθός επιτελάρχη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here