ΣΥΡΙΖΑ: Πρόκληση οι δηλώσεις Λαζαρίδη

Πρόκληση συνιστούν οι δηλώσεις του Μακάριου Λαζαρίδη  για δήθεν σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή τονίζει το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι αυτές «παραπέμπουν στην αθλιότερη εκδοχή της ανυπόστατης θεωρίας των δύο άκρων».

«Το μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση ήταν και είναι ξεκάθαρο, όπως είναι και απέναντι σε όλους όσοι έστρωσαν το έδαφος για την άνοδό της», τονίζει μεταξύ άλλων.

Νωρίτερα ο κ. Λαζαρίδης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Ν. Παρασκευόπουλου είχε δηλώσει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Χρυσή Αυγή ήταν στις πλατείες. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή ήτανε στο «Όχι» του δημοψηφίσματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και την Χρυσή Αυγή ήταν στο Καστελόριζο. Άρα μην εκπλήσσεστε, δεν είναι κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Οι δηλώσεις του διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριου Λαζαρίδη, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ για τις δήθεν σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή συνιστούν πρόκληση.

Η ταύτιση του κινήματος των πλατειών και του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα με τη ΧΑ, όπως και η προσπάθεια σύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με τη νεοναζιστική οργάνωση, παραπέμπουν στην αθλιότερη εκδοχή της ανυπόστατης θεωρίας των δύο άκρων, με την οποία πορεύτηκε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, όταν δεν προσπαθούσε να προσεταιριστεί νεοναζιστές μέσω του τότε γενικού γραμματέα της κυβέρνησης , κ. Μπαλτάκου.

Το μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση ήταν και είναι ξεκάθαρο, όπως είναι και απέναντι σε όλους όσοι έστρωσαν το έδαφος για την άνοδό της.
Ο κ. Μητσοτάκης από την άλλη είναι αυτός που ακολουθεί πιστά το δρόμο που χάραξε ο Αντώνης Σαμαράς, έχοντας σε περίοπτη θέση στη ΝΔ, γνωστούς ακροδεξιούς σαν τους κυρίους Βορίδη και Γεωργιάδη».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here