ΣΥΡΙΖΑ: Οι εποχές όπου κάποιοι βρίσκονταν υπεράνω του νόμου τέλειωσαν οριστικά

 

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να επιβάλει την τάξη και τη νομιμότητα στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι εποχές που κάποιοι βρίσκονταν υπεράνω του νόμου τελείωσαν οριστικά, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στη ΝΔ του κ Μητσοτάκη, λέγοντας ότι καλύτερο σύμμαχο δεν μπορούσε να βρεί η διαπλοκή. Το κυβερνών κόμμα καλεί την ΝΔ να απαντήσει εάν δέχεται ότι πρέπει να πληρώσουν οι καναλάρχες και αν συναινέσει τελικά στην συγκρότηση του ΕΣΡ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

O ΣΥΡΙΖΑ συγκρούστηκε και συγκρούεται με την ανομία και την ασυδοσία που επί 27 χρόνια κυριαρχεί στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, που δημιούργησε εύφορο έδαφος στη διαπλοκή αλλά και στην παραπληροφόρηση. Συγκρούστηκε και συγκρούεται με οικονομικά ισχυρούς επιχειρηματίες, καταπατητές δημοσίων συχνοτήτων, οι οποίοι πίστευαν ότι θα βρίσκονται για πάντα στο απυρόβλητο. Έχουν καταλάβει πια ότι αυτό δεν ισχύει. Οι εποχές όπου κάποιοι βρίσκονταν υπεράνω του νόμου τέλειωσαν οριστικά.

Όσοι αυτή τη στιγμή επιχαίρουν για την απόφαση του ΣτΕ, προδίδουν τη θέση τους. Υπερασπίζονται την ανομία, την οποία οι ίδιοι καλλιέργησαν και εξέθρεψαν, εις βάρος της κοινωνίας και της δημοκρατίας. Υπερασπίζονται τους λίγους, τους ευκατάστατους καναλάρχες, εις βάρος όσων επλήγησαν από την κρίση. Η αντιπολίτευση, με προεξάρχουσα τη Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη, που σήμερα αυτοπαρουσιάζεται ως υπέρμαχος της συνταγματικής τάξης, ενώ εδώ και μήνες παρεμποδίζει τη συγκρότηση του ΕΣΡ, δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Η διαπλοκή δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο σύμμαχο.

Έχει έρθει η στιγμή που η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να δώσει καθαρές απαντήσεις, όχι στην κυβέρνηση αλλά στους πολίτες. Δέχεται ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα πρέπει να πληρώνουν για τη χρήση ενός δημόσιου αγαθού; Θα συναινέσει, επιτέλους, στη συγκρότηση του ΕΣΡ, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα; Ή θα παρακωλύει τις όποιες διαδικασίες ρύθμισης, υπακούοντας στα συμφέροντα της διαπλοκής, την οποία εξέτρεφε επί χρόνια;

Όσο κι αν κάποιοι ονειρεύονται εκλογές ή υποχωρήσεις, απέναντι σε διάφορα σκοτεινά συμφέροντα, να είναι βέβαιοι ότι δεν θα τους περάσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να βάλει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και θα το κάνει.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here