ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει Κεγκέρολγου για ψεύδη σε βάρος του ΣτΕ

Μια ανάρτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β. Κεγκέρογλου, κατά του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υπόθεση των αδειών, προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που καταγγέλλει παρέμβαση στη δικαιοσύνη και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ο κ. Κεγκέρογλου αποδίδει στο πρόεδρο του ΣτΕ απαγόρευση συναθροίσεων και έκφραση απόψεων και αναρωτιέται εάν είναι καλά στη υγεία του ή έχουμε αναστολή άρθρων του Συντάγματος!

 

14518819_10153910005655222_691418472_n

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, έχει ξεπεράσει πια κάθε όριο. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του βουλευτή και γραμματέα της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  κ. Κεγκέρογλου ο οποίος, μέσα από λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης, έφτασε στο σημείο να διασπείρει, ψευδώς, ότι ο Πρόεδρος του ΣτΕ, με χθεσινή του ανακοίνωση, απαγόρευσε τις συναθροίσεις και την έκφραση απόψεων. Απαιτούμε άμεσα από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Γεννηματά,  να πάρει θέση  για τα αίσχη του βουλευτή της.  Οφείλουν να ανακαλέσουν, και να αφήσουν τη Δικαιοσύνη, απερίσπαστη, να κάνει τη δουλειά της.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here