ΣΥΡΙΖΑ για Δένδια: Η διαπλοκή υπαγορεύει τις θέσεις της ΝΔ για τις άδειες

Υπαγορευμένες από τη διαπλοκή είναι οι θέσεις της ΝΔ και οι εξαγγελίες της για τις τηλεοπτικές άδειες, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή σημερινές δηλώσεις του Ν. Δένδια.

«Μόνο θυμηδία προκαλεί το άνευ προηγουμένου αλαλούμ που επικρατεί στη ΝΔ αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες. Είναι τέτοιος ο πανικός και τόσα τα αντιτιθέμενα συμφέροντα που θέλουν να εκφράσουν, που τα στελέχη της ΝΔ κάθε μέρα ξεστομίζουν και άλλη μια φαεινή ιδέα σχετικά με το διαγωνισμό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει ότι «σήμερα ήταν η σειρά του πρώην υπουργού κ. Δένδια στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι να δηλώσει ευθαρσώς ότι μια κυβέρνηση της ΝΔ θα επιστρέψει πίσω στους καναλάρχες τα χρήματα που δόθηκαν για τις άδειες».

«Με αγωνία παρακολουθούμε ποια θα είναι η επόμενη-υπαγορευμένη από τη διαπλοκή- εξαγγελία της ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες»αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δένδιας: Θα επιστρέψουμε τα χρήματα

Ο Νίκος Δένδιας δήλωσε στον Σκάι, ότι το κόμμα του θα επιστρέψει τα χρήματα στους καναλάρχες.«Σας λέω ευθέως ότι η ΝΔ δεν μπορεί να αναγνωρίσει αυτόν τον διαγωνισμό. Η ΝΔ θα προκηρύξει και άλλες άδειες. Επειδή δεν είμαστε μπαταχτσήδες και επειδή ξέρουμε τους όρους του διαγωνισμού, χρήματα απ’ αυτά τα οποία με τους συγκεκριμένους όρους δόθηκαν βεβαίως θα πρέπει να δοθούν πίσω. Όμως συνολικά το αποτέλεσμα για το δημόσιο θα είναι θετικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Mέσω twitter

Ωστόσο, μετά το θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο κ.Δένδιας επανήλθε πριν από λίγο και διευκρίνισε μέσω twitter. Ετσι, με τέσσερα διαδοχικά tweets ξεκαθάρισε: «Oι κουτοπόνηροι προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι πραγματικά δήλωσα στον Σκάι.  Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο “θα επιστραφούν όλα τα χρήματα” και στο θα επιστραφούν αναλογικά κάποια από τα χρήματα που είπα. Και αυτό φυσικά όταν δοθούν κι άλλες άδειες και εφόσον δεν κριθεί άκυρος και αντισυνταγματικός ο Νόμος από το ΣτΕ, όπως εκτιμούμε .  Πρόκειται για ζήτημα στοιχειώδους λογικής και εντιμότητας του Κράτους».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here