Συνελήφθη η 43χρονη που είχε αποδράσει κόβοντας το «βραχιολάκι»

Συνελήφθη  στα βόρεια προάστια της Αθήνας η 43χρονη, η οποία είχε τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό με τη χρήση ηλεκτρονικής επιτήρησης και είχε αποδράσει κόβοντας το «βραχιολάκι».Η 43χρονη, κατηγορείται για το οικονομικό σκάνδαλο της εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας Energa-Hellas Power.

Μαζί της συνελήφθη και ο 37χρονος σύζυγός της, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τα ίδια αδικήματα για τα οποία είχε κατηγορηθεί και η 43χρονη, καθώς και σωρεία άλλων διωκτικών εγγράφων.
Το χρονικό της απόδρασης

Ο συναγερμός για το βραχιολάκι που φορούσε μια 43χρονη υπόδικη για την υπόθεση της Energa που αφορά σε υπεξαίρεση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ενεργοποιήθηκε στις 19 Νοεμβρίου.

Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την επιτήρηση του συστήματος ενημέρωσε την Αστυνομία ότι παραβιάστηκε η περίμετρος στην οποία επέτρεπε το βραχιολάκι να κινείται η 43χρονη.

Σύμφωνα με το γεωγραφικό σήμα που έστειλε το βραχιολάκι, η 43χρονη είχε βγει από το σπίτι της το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Ομόνοιας. Μόλις επιβεβαιώθηκε ότι υπήρξε όντως θέμα παραβίασης των όρων αποφυλάκισής της και όχι κάποιο τεχνικό πρόβλημα, η Αστυνομία ενημερώθηκε ότι υπάρχει παραβίαση του ιμάντα που συγκρατεί το βραχιολάκι, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Εκεί, βρέθηκε κομμένο το βραχιολάκι, το οποίο είναι φτιαγμένο από υλικό κέβλαρ κι έχει ενσωματωμένο πομπό GPS αλλά όχι και η 43χρονη.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here