Συναγερμός και μερική εκκένωση του αεροδρομίου της Φραγφούρτης

Τμήματα του τερματικού σταθμού 1 στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης έχουν εκκενωθεί μετά την είσοδο ενός επιβάτη στην αίθουσα αναχωρήσεων του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Γερμανίας χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο πλήρης έλεγχος ασφαλείας από τον οποίο περνούσε, ανακοίνωσε η Fraport, η διαχειρίστρια εταιρία του αερολιμένα.

AdTech Ad

«Η ομοσπονδιακή αστυνομία, εκκένωσε τα τμήματα Α και Α+ του τερματικού σταθμού και οι επιβάτες θα περάσουν ξανά από τον έλεγχο ασφαλείας», σύμφωνα με την Fraport.

Η εκπρόσωπος της Fraport πρόσθεσε ότι η παραβίαση αυτή της ασφάλειας μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων στον αεροδρόμιο αυτό, που είναι η έδρα της γερμανικής εταιρίας Lufthansa.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία της Γερμανίας ανακοίνωσε ότι είναι ασαφές εάν το πρόσωπο που προκάλεσε την εκκένωση ενός μέρους του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης μετέφερε κάποιο απαγορευμένο αντικείμενο. Είναι επίσης ασαφές εάν το πρόσωπο αυτό τυχαία προχώρησε και εισήλθε στην αίθουσα αναχωρήσεων του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Γερμανίας χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο πλήρης έλεγχος ασφαλείας από τον οποίο περνούσε ή εάν ήταν μια  σκόπιμη κίνηση, δήλωσε μια εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here