Δεν αυτοκτόνησε, δίνει συνέντευξη τώρα ο Αλέξης Μητρόπουλος

ΦΩΤΟ : INTIME ( Ν. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ)

Συνέντευξη τύπου δίνει αυτή την ώρα στο  κτήριο της Βουλής ο Αλέξης Μητρόπουλος  με θέμα  «Πολιτικές εξελίξεις, Αίτηση Άρσης Ασυλίας μου, Φορολογική εκκρεμότητα».

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής θα επιχειρήσει  να απαντήσει  στον ΣΥΡΙΖΑ και στον  Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος άφησε το βράδυ της Κυριακής ανοιχτό το ενδεχόμενο να κοπεί από τις εκλογικές λίστες του κόμματος.

 

Η σύγκρουση του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής και της Κουμουνδούρου έχει λάβει άγριες διαστάσεις. Ο κ. Μητρόπουλος κατηγορεί ευθέως στελέχη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ότι μεθόδευσαν την αναμόχλευση μίας ανύπαρκτης φορολογικής υπόθεσης, η οποία είναι τελεσίδικη εδώ και πολύ καιρό, προκειμένου να τον αποκλείσουν από το ψηφοδέλτιο της Αττικής – παρότι είχε εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς – για να τοποθετήσουν τον Χρήστο Σπίρτζη, πρώην υπουργό Μεταφορών και Υποδομών. Μάλιστα ενέπλεξε στην επιχείρηση αυτή και τον υπουργό Επικρατείας Παναγιώτη Νικολούδη.

Τόσο ο κ. Σπίρτζης, όσο και ο κ. Νικολούδης αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή. Σε  χθεσινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργού Επικρατείας αναφέρεται ότι : » Ο υπουργός  δηλώνει, κατηγορηματικά, ότι δεν γνωρίζει αν έγινε ή δεν έγινε, οποιαδήποτε παρέμβαση στην υπόθεση του κ. Αλέξη Μητρόπουλου και ότι δεν είπε σε οποιονδήποτε, ότι έγινε παρέμβαση από κάποιον υπουργό στην ως άνω υπόθεση».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here