Συνάντηση Παππά-«νέων» καναλαρχών τη Δευτέρα για την επόμενη μέρα στο τηλεοπτικό τοπίο

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη, μετά την επιτυχή έκβαση του πρώτου ιστορικού διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, να προσχωρήσει ταχύτατα τις διαδικασίες για την διαμόρφωση της επόμενης ημέρας στα ελληνικά ραδιοτηλεοπτικά πράγματα.

Mετά την κατακύρωση των 4 υπερθεματιστών, εκκρεμή ο έλεγχος πόθεν έσχες των χρημάτων και των οικονομικών τους μέσων, πριν πάρουν τις οριστικές άδειες. Ωστόσο η κυβέρνηση θέλει να διερευνήσει τις προθέσεις τους για τη λειτουργια των 4 πλέον νόμιμων καναλιών και τη δυνατότητα τυχόν συμπράξεων με υπάρχοντα κανάλια που δεν εξασφάλισαν όμως άδεια.

Οπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση:

Τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου, στις 3 μ.μ. ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους των τεσσάρων προσωρινών υπερθεματιστών προκειμένου να συζητήσουν τα επόμενα διαδικαστικά βήματα.

Στο χώρο της τηλεόρασης και ιδίως στα κανάλια χωρίς άδεια επικρατεί μεγάλη αναταραχή καθώς διακυβεύονται τουλάχιστον 1.000 θέσεις εργασίας δημοσιογράφων και τεχνικών.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here