Συλλυπητήρια της Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

 

«Η απώλεια του Γιώργου γεμίζει την καρδιά μας  πόνο. Έφυγε μόλις στα 48 του χρόνια, με τη ζωή του να έχει ένα αιφνίδιο και τραγικό τέλος, τόσο άδικο για αυτά που ζήσαμε μαζί του και για αυτά που είχαμε να ζήσουμε ακόμα< αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά της η Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Ανανδρανιστάκης, ο οποίος είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο την περασμένη Τρίτη, «έφυγε» από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 48 ετών.

Αρθρογραφούσε για χρόνια στην εφημερίδα Αυγή και ήταν παραγωγός στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο», ενώ υπήρξε μεταξύ άλλων «πρωτεργάτης» του πανελλαδικού δικτύου του σταθμού.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ενεργό και δραστήριο μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και μετέπειτα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος ήταν ένας ανιδιοτελής και ακούραστος σύντροφος, ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος, ένας υπέροχος άνθρωπος. Το σαρκαστικό του χιούμορ και η ευγένειά του τον ξεχώριζαν. Το ίδιο και η αρθρογραφία του στην «Αυγή» και παλιότερα στην «Εποχή», όπως και στην «Ενέδρα» της νεολαίας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ,  που προκαλούσαν πάντα συζητήσεις και κριτική, όπως έκαναν και οι εκπομπές του στο Κόκκινο, στο οποίο είχε διατελέσει διευθυντής.

Θα παραμείνει στις σκέψεις και την καρδιά μας. Θα αγωνιστούμε να πετύχουμε αυτά για τα οποία αγωνίστηκε και ο ίδιος.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στη σύντροφό του Μάρσια, τον γιο του Στέλιο και τη μητέρα του Παναγιώτα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here