Συγχαρητήρια Τσίπρα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για την άσκηση Παρμενίων

Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας επισκέφθηκε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όπου ενημερώθηκε από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία για την εξέλιξη της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης «Παρμενίων 2106».

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός, απηύθυνε τον ακόλουθο χαιρετισμό προς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων:

«Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη της Διακλαδικής Άσκησης «Παρμενίων 2016». Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω όλους εσάς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, άνδρες και γυναίκες, αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και στρατεύσιμους όλων των κλάδων, για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, με το οποίο ανταποκρίνεστε στα καθήκοντά σας και εκπληρώνετε επιτυχώς την αποστολή σας.

Ακόμη και σε δύσκολες περιόδους για τη χώρα μας, όπως αυτή που διανύουμε, το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων εγγυάται την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Τόσο, εμείς, η πολιτική ηγεσία όσο και η φυσική σας ηγεσία έχουμε πλήρη συνείδηση της ευθύνης που μας αναλογεί απέναντί σας, και μαζί με την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μεριμνούμε κάθε στιγμή προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες σας.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά και να σας ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here