Συγχαρητήρια του ΠτΔ Π. Παυλόπουλου στην πρωταθλήτρια Ευρώπης εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών

Το προεδρικό μέγαρο επισκέφθηκε η πρωταθλήτρια Ευρώπης εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών, συνοδευόμενη από τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, όπου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του από βάθους καρδίας.

Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε πως «Αυτό που πετύχατε τιμά την Ελλάδα αλλά και δίνει ένα μεγάλο παράδειγμα σε όλους, στους συναθλητές σας, στην κοινωνία μας, σ΄ εμάς τους πολιτικούς, ως προς το τι μπορεί να κάνει αυτός ο τόπος», σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι το επίτευγμά αυτό έγινε σε μια στιγμή που η χώρα μας αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι «Δείξατε με αυτό τον τρόπο την δύναμη της ψυχής σας. Αλλά κυρίως δείξατε ότι η Ελλάδα, μέσα στην κρίση, έχει δυνάμεις πάνω στις οποίες μπορεί να στηρίζεται. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν οι δυνάμεις αυτές, που έχουν την ιδιαιτερότητα την οποία εσείς αντιμετωπίζετε, μετατρέπουν την ιδιαιτερότητα σε δύναμη. Αυτό που πετύχατε τιμά την Ελλάδα αλλά και δίνει ένα μεγάλο παράδειγμα σε όλους, στους συναθλητές σας, στην κοινωνία μας, σ΄ εμάς τους πολιτικούς, ως προς το τι μπορεί να κάνει αυτός ο τόπος».

«Άρα το ότι είμαστε σήμερα εδώ, σε αυτό το χώρο, είναι οφειλόμενο χρέος από την πλευρά μου. Θέλω να σας πω ότι θα το θυμόμαστε αυτό. Εύχομαι όλοι μας και η Πολιτεία να μην ξεχάσει ότι αυτή η διάκριση ήταν πολύ μεγάλη αλλά χρειαζόσαστε στήριξη στη ζωή για να δώσετε αυτά που μπορείτε να δώσετε. Και μπορείτε να δώσετε πολλά. Και πάλι λοιπόν σας ευχαριστώ. Καλή δύναμη για τη συνέχεια και να ΄ναι ο Θεός πάντα μαζί σας», είπε κλείνοντας ο κ. Παυλόπουλος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here