Συγχαρητήρια και προτροπή Χ.Α-Κασσιδιάρη στους τραμπούκους των νησιών-Να πάρει θέση η ΝΔ στη ναζιστική πρόκληση

Προκλητική για μια ακόμη φορά, η νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, καλύπτει πλήρως και παρακινεί δημόσια τους τραμπούκους ακροδεξιούς των νησιών σε πράξεις βίας και μισαλλοδοξίας κατά συμπολιτών τους και προσφύγων. Μια στάση που παραβιάζει ευθέως το αντιρατσιστικό νόμο και συνιστά ποινικό αδίκημα, αυτεπαγγέλτως διωκόμενο.

Στο πλαίσιο της επανεμφάνισης των ταγμάτων εφόδου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χ.Α Ηλία Κασιδιάρης προανήγγειλε κλιμάκωση της υποστήριξης των κινητοποιήσεων στα νησιά, καθώς θεωρεί ότι βρήκε δεξαμενή ψήφων να διεκδικήσει.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, όταν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, υπογράμμιζε ότι δεν «χαρίζει κανέναν στη Χρυσή Αυγή», ο Ηλίας Κασιδιάρης έσπευδε να τονίσει πως το κόμμα του είναι στο πλευρό των κινητοποιήσεων στα νησιά και να συγχαρεί «τους πολίτες του Ρεθύμνου, που έδωσαν άγριο ξύλο στα τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλουν να επιβάλλουν την πολυπολιτισμική κοινωνία».

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής αποθρασύνονται εκ νέου και με αιχμή το προσφυγικό και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στα νησιά, επιχειρούν να επιβάλουν  δια της «βίας» την ρατσιστική, ξενοφοβική πολιτική τους.

Και είναι πλέον χρέος όλης της κοινωνίας των πολιτών, να πάρουν ξεκάθαεη θέση και να απομονώσουν τα φασιστικά φαινόμενα» αντί να κάνουν τα στραβά μάτια ή να χαιδεύουν και συνεργάζονται με τραμπούκους, όπως έκανε, σύμφωνα με τον δήμαρχο Λέσβου, η ΝΔ στο νησί.

Ολοι πλέον έχουν τεράστιες ευθύνες απέναντι στο τόπο και τους πολίτες, Το νεοναζιστικό μόρφωμα δεν είναι για μικροπολιτικά παιγνίδια. Ας το καταλάβουν καλά στη ΝΔ και ας πάρουν επι τέλους ξεκάθαρη θέση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here