Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Βουλή για «το ξεπούλημα του Ελληνικού»

Συγκεντρώσεις ενάντια στο «ξεπούλημα του Ελληνικού» θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη έξω από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας όπου αναμένεται να ψηφιστεί η κύρωση της σύμβασης για το πρώην αεροδρόμιο.

Η Λαϊκή Ενότητα συμμετέχει και καλεί τους πολίτες να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος (Αμαλίας – έξω από τη Βουλή).

«Στην κύρωση της συμφωνίας ΤΑΙΠΕΔ και LAMDADevelopment προχωρά βιαστικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ολοκληρώνοντας το ξεπούλημα του Ελληνικού. Το νομοσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή άρον άρον με στόχο να ψηφιστεί την Τετάρτη 21/9, αγνοώντας, μεταξύ άλλων, επιδεικτικά τις σημαντικές και ουσιώδεις αιτιάσεις της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού που αποδεικνύουν το μεγάλο οικονομικό, κοινωνικό και
οικολογικό έγκλημα σε βάρος της κοινωνίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ.

Και η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού καλεί σε συγκέντρωση «ενάντια στο ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου» την ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο.

Η Συνέλευση Δράσεων για το Ελληνικό με κεντρικό σύνθημα: «Τίποτα δεν τελείωσε, αγώνας και δράση για το Ελληνικό μέχρι τη νίκη» καλεί σε προσυγκέντρωση, στο ΤΑΙΠΕΔ (Κολoκοτρώνη 1 & Σταδίου) την Τετάρτη 21/9 στις 18:30 και σε πορεία προς την βουλή.

Σε μαζική συμμετοχή στην διαμαρτυρία που οργανώνουν συλλογικότητες και οργανώσεις έξω από την Βουλή ενάντια στο ξεπούλημα του Ελληνικού καλεί η «ΔιEEξοδος – Πρωτοβουλία Αγώνα για την αποδέσμευση από την ΕΕ».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here