Συγκεντρώσεις ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ κατά των πλειστηριασμών

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας προγραμματίζει σήμερα Πέμπτη στις 6:30 το απόγευμα στο Σύνταγμα η ΑΔΕΔΥ.

Η ΑΔΕΔΥ ζητεί «τη διασφάλιση της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, την κατάργηση παλαιών και νέων μνημονίων και τη διαγραφή του χρέους».Όπως αναφέρει, η «σκληρή διαπραγμάτευση» της κυβέρνησης οδηγεί, τελικά, στην προσωρινή προστασία της πρώτης κατοικίας μόνο για το 25% των δανειοληπτών».

Σε συγκεντρώσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς με κεντρικό σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» καλεί το ΠΑΜΕ στις 11.00 το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομικών και την Τράπεζα της Ελλάδας.

Στην ανακοίνωση-κάλεσμα το ΠΑΜΕ σημειώνει: «Να απαντήσουμε δυναμικά στο νέο νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση με τη γνωστή διαδικασία του «κατεπείγοντος” και αφήνει χωρίς προστασία χιλιάδες εργατικές- λαϊκές οικογένειες, ανοίγοντας το δρόμο και για μαζικούς πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών, για νέους φόρους σε βάρος των εργατικών – λαϊκών οικογενειών. Το νέο πολυνομοσχέδιο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να μας βρει στο δρόμο του αγώνα σε κάθε επιχείρηση, σε κάθε γειτονιά. Σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά όλοι μια γροθιά να μην αφήσουμε κανένα λαϊκό σπίτι απροστάτευτο απέναντι στους πλειστηριασμούς, στις διακοπές ρεύματος”.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here