Στ. Θεοδωράκης: Ο Αλ. Τσίπρας φλέρταρε με τη δραχμή

Ο Αλέξης Τσίπρας φλέρταρε με το σενάριο της δραχμής και αυτό το επικίνδυνο φλερτ το γνώριζε το Ποτάμι, τονίζει σε συνέντευξή του ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης.

«Η χώρα όντως κινδύνεψε να πέσει στη δραχμή – όντως υπήρξαν προπαρασκευαστικές ενέργειες. Και γι’ αυτό επιμέναμε και φωνάζαμε «φέρε τώρα τη συμφωνία». Ξέραμε, λοιπόν, ότι με το ένα πόδι ήμασταν στη… Ρωσία», τονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κεφάλαιο» και το σάιτ Capital.gr.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού καταλογίζει στην κυβέρνηση «άγνοια και ανικανότητα» στο ζήτημα του χρέους και εκφράζει φόβους ότι «αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, θα βρεθούμε εκτός του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης του Ντράγκι».

Επισημαίνει ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  ήρθε στην εξουσία συμμαχώντας με το μεγαλύτερο μέρος της παλιάς διαπλοκής που ήλπιζε ότι θα έχει μαζί του μια νέα δεκαετία εξουσίας. «Όταν κατάλαβε ότι κάποιοι πλέον δεν του είναι χρήσιμοι, τους παράτησε. Και προσπαθεί να βάλει νέους φίλους στο παιγνίδι. Το ίδιο που έκανε και στην τηλεόραση», σημειώνει ο κ. Θεοδωράκης.

Ο ίδιος απέρριψε την οποιαδήποτε συμμετοχή του κόμματός του σε οικουμενική κυβέρνηση λέγοντας ότι δεν πιστεύει στις οικουμενικές λύσεις.

«Με αξιωματική αντιπολίτευση μάλιστα, τη Χρυσή Αυγή. Χρειαζόμαστε τολμηρές αποφάσεις και όχι μια κυβέρνηση σούπα με υπουργούς υπερασπιστές της κομματικής γραμμής», κατέληξε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here