Στο duty free της Μόσχας παίρνεις τσιγάρα, καλλυντικά και ένα Καλάσνικοφ

Η εταιρεία όπλων Kalashnikov, γνωστότερη για το αυτόματο επιθετικό τουφέκι AK-47, όπλο επιλογής για αντάρτικα, ληστές αλλά και κυβερνητικους στρατους ανά την υφήλιο,  άνοιξε κατάστημα στο αεροδρόμιο της Μόσχας, όπου πωλεί αναμνηστικά -στα οποία περιλαμβάνονται πλαστικά μοντέλα όπλων.

Στο κατάστημα πωλούνται και  πένες, ομπρέλες, τσάντες, καπέλα, εξοπλισμός καμουφλάζ και μπλουζάκια με την επιγραφή «I love AK».

Τα μοντέλα όπλων -αυτόματα πιστόλια και τουφέκια- είναι φανερό πως είναι απομιμήσεις και δεν δημιουργούν προβλήματα για την ασφάλεια, τόνισε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Καλάσνικοφ, προσθέτοντας ότι το κατάστημα άνοιξε επειδή:

  • «Το όνομα Καλάσνικοφ είναι από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες που έρχονται στο μυαλό σου όταν ακους για τη Ρωσία ή για όπλα. Είμαστε ευτυχείς που δίνουμε την ευκαιρία σε όλους να φύγουν από τη Ρωσία παίρνοντας μαζί τους ένα αναμνηστικό με το όνομα της εταιρείας μας»Το AK-47, το πρώτο τουφέκι που παρήγαγε το 1948  η εταιρεία, έγινε διάσημο λόγω του χαμηλού κόστους παραγωγής του αλλά και της εξαιρετικής αξιοπιστίας του σε ακραίες συνθήκες.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here