Στο Τμήμα γιατί πέταξε κότα στο Μαξίμου- Ποιά είναι η «ακτιβίστρια»

Η Αυγή Βουτσινά, μια γυναίκα που συμμετέχει σε διάφορες ακτιβιστικές-φορκλορικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των μνημονίων και της κυβέρνησης, συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης από την Αστυνομία και οδηγήθηκε στο ΑΤ Συντάγματος, επειδή…άφησε μία κότα το προαύλιο του Μεγάρου Μαξίμου. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τη συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα με τον νέος προέδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητστσοτάκη.

kot2

 

kotes

Πρόκειται για την ίδια γυναίκα,  που από τα θεωρεία της Βουλής, τον περασμένο Οκτώβριο, διέκοψε την ομιλία του πρωθυπουργού κατά την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου φωνάζοντας «ο λαός δεν ψήφισε μνημόνια, είπε όχι στο δημοψήφισμα κ.Τσίπρα», φορώντας μπλούζα που έγραφε «βρωμάτε προδότες».

 

Η κ. Βουτσινά απομακρύνθηκε τότε διακριτικά από τα θεωρεία ενώ το μόνο που παρατήρησε ο κ. Τσίπρας είναι πως «η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας». Πριν λίγο καιρό έξω από την Βουλή είχε κάψει μία ελληνική σημαία φωνάζοντας καιν πάλι συνθήματα κατά του κ. Αλέξη Τσίπρα.

 

Print Friendly, PDF & Email

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενώ εσύ ΛΕΥΕΝΤΑΡΑ Νίκο δεν καταδέχεσαι τέτοια δημοσιότητα. Άραγε γιατί; Μήπος προσέβαλε τις ίδιες αντιλήψεις και θέσεις που έχεις με την κότα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here