Στο Ρίο ντε Τζανέιρο βρίσκεται από σήμερα ο Σταύρος Κοντονής

Στο Ρίο ντε Τζανέιρο βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και θα παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες των Ελλήνων αθλητών, που απαρτίζουν την ελληνική ολυμπιακή αποστολή.

Ο Έλληνας πρέσβης στην Βραζιλία Κυριάκος Αμοιρίδης, καθώς και ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Ρίο ντε Τζανέιρο, Ισίδωρος Κούβελος και Μανώλης Κολυμπάδης αντίστοιχα, υποδέχθηκαν τον κ. Κοντονή στο αεροδρόμιο «Γκαλεάο Γιομπίμ», κατά την άφιξή του.

Στη διάρκεια της ημέρας, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ολυμπιακό Χωριό, για να συναντηθεί με μέλη της ελληνικής αποστολής, προκειμένου να τους ευχηθεί καλή επιτυχία, αλλά και για να ενημερωθεί για τις συνθήκες διαβίωσης και προετοιμασίας της ελληνικής ομάδας.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ο Σταύρος Κοντονής αναμένεται να συναντηθεί και με τον Βραζιλιάνο ομόλογό του Λεονάρντο Πιτσιάνι.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here