Στο ΑΣΕΠ το αίτημα του ΕΚΑΒ για 100 μόνιμους υπαλλήλους-Προχωρά η πρόσληψη 4.000 νοσηλευτών στα νοσκομεία

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(ΣΤ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ)

Προχωρά η αποκατάσταση των ελλείψεων προσωπικού σε ΕΚΑΒ και νοσοκομεία. Οπως έγινε γνωστό, ήδη έχει σταλεί στο ΑΣΕΠ το αίτημα του υπουργείου Υγείας με την κατανομή των 100 θέσεων μονίμων υπαλλήλων στο ΕΚΑΒ, εκ των οποίων οι επτά αφορούν προστατευόμενους του Ν. 2643/1998. Την ίδια στιγμή, με ανάρτηση του στο Facebook, αναφέρει ότι σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για τις 4.000 προλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, με μέρος των χρημάτων από τις τηλεοπτικές άδειες.

ΕΚΑΒ

Αναμένεται να προκηρυχθεί άμεσα ο διαγωνισμός για την κάλυψη των μεγάλων κενών σε Διασώστες στο Κέντρο Αμεσης Βοήθειας. Το νέο μόνιμο προσωπικό στην ειδικότητα ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρου, εντάσσεται στο πλαίσιο των 2.440 προσλήψεων στον χώρο της Υγείας.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου – Διασώστης» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας σχολής της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο πτυχίο αλλοδαπής. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση θέσεων από υποψηφίους με το προαναφερόμενο δίπλωμα γίνεται δεκτός απολυτήριος τίτλος Ελληνικού Λυκείου ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ ΕΚΑΒ της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου – Διασώστης».

Οι επτά θέσεις που αντιστοιχούν σε «προστατευόμενους» αφορούν τις κατηγορίες ατόμων με αναπηρία, τριτέκνων, πολυτέκνων, έμμεσων ΑμεΑ και Εθνικής Αντίστασης.

Πολάκης: Σύντομα νέα για τις 4.000 προσλήψεις νοσηλευτικού προσωοπικού

Προχωραει και αυτο .Συντομα και η ενημερωση για τις 4000 προσληψεις νοσηλευτικου και λοιπου προσωπικου νοσοκομειων ,μεσω συνεργασιαςυπ υγειας -εργασιας και ΟΑΕΔ με χρηματοδοτηση 50.000.000 ευρω απο την πρωτη δοση των χρηματων απο τις αδειες των καναλιων

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here