Στουρνάρας: Ανακεφαλαιοποίηση έως το τέλος του έτους (βίντεο)

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(Γ.ΛΙΑΚΟΣ)

Την δέσμευση που έχει αναληφθεί απ΄όλες τις πλευρές για να ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έως το τέλος του έτους, επανέλαβε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις που επισκέπτεται την Ελλάδα. 

«Αυτό που έχει συμφωνηθεί από όλους είναι ότι η ανακεφαλαιοποίηση θα γίνει μέχρι τέλη του έτους», διαβεβαίωσε αμέσως μετά ο κ. Στουρνάρας. Μιλήσαμε και για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, πρόσθεσε.

O κ. Ντομπρόβσκις προειδοποίησε πάλι, πως, αν δεν γίνει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών τότε υπάρχει κίνδυνος κουρέματος των καταθέσεων. Χθες είχε ζητήσει να εφαρμοσθεί πιστά και με ταχύτητα το συμφωνηθέν πρόγραμμα προκειμένου να περάσει γρήγορα στην ανάπτυξη η χώρα.

Αργότερα, ο Βάλντις Ντομπρόβσκις, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, θα επισκεφθεί τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας INNOVATHENS, έργο που δημιουργήθηκε από πρωτοβουλία της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ.

Η επίσκεψη του Βάλντις Ντομπρόβσκις θα ολοκληρωθεί με συνάντηση που θα έχει με τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here