Στις 30.000 οι εγγραφές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ

Ικανοποιημένα είναι τα στελέχη της Ν.Δ. από τη συμμετοχή στη διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής μελών και ανάδειξης συνέδρων, που σηματοδοτεί την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, στο σύστημα είχαν εγγραφεί μέχρι χθες το βράδυ 29.861 άτομα. Εξ αυτών, οι υποψήφιοι σύνεδροι ανέρχονται σε 1.822. Ήδη, 776 είναι εκείνοι που συγκέντρωσαν τις απαιτούμενες 30 μοναδικές υπογραφές και ανακηρύχθηκαν σύνεδροι.

Η διοικούσα επιτροπή αποφάσισε την παράταση της διαδικασίας – που αρχικά έληγε χθες στις 22:30 – έως σήμερα το απόγευμα στις 18:00. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: members.onned.gr.

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, στόχος του εγχειρήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι «να εισάγει μια νέα δημοκρατική κουλτούρα εξελίσσοντας την ΟΝΝΕΔ, σε σύγχρονη ευρωπαϊκή κομματική νεολαία». «Η θερμότατη ανταπόκριση των νέων ανθρώπων αποδεικνύει, ότι το στοίχημα της συμμετοχής κερδήθηκε. Η επιζητούμενη από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τη βάση του κόμματος ανανέωση, στην πράξη είναι γεγονός» τονίζουν στη Ν.Δ. επισημαίνοντας, πως ισχυρό κίνητρο για την προσέλκυση νέων ανθρώπων αποτελεί η ανοιχτή και δημοκρατική διαδικασία εκλογής συνέδρων.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here