Στη Σούδα έδεσε το κρουαζιερόπλοιο Fantasia, λόγω καιρού. Νεκρός ένας επιβάτης

Σύμφωνα με το κέντρο επιχειρήσεων του λιμενικού , η επίσημη ενημέρωση που υπάρχει σχετικά με το κρουαζιερόπλοιο «FANTASIA» σημαίας Παναμά με 3.397 επιβαίνοντες που έδεσε σήμερα στις 8:30 το πρώι στη Σούδα, είναι ότι ο καπετάνιος άλλαξε πορεία ερχόμενος από Xάφα με προορισμό το Ηράκλειο, εξαιτίας άσχημων καιρικών συνθηκών. Το κρουαζιερόπλοιο είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει το απόγευμα από τη Σούδα.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι ένας επιβάτης Γερμανός υπήκοος 65 χρονών ήταν νεκρός στην καμπίνα του. Οπως δήλωσε στο Flashnews ο Λιμενάρχης Χανίων κ. Ορφανός, σήμερα το πρωί, με τον κατάπλου του κρουζιερόπλοιου στην Σούδα, Λιμενικοί ανέβηκαν στο πλοίο και παρέλαβαν την σορό του επιβάτη προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ηλικιωμένο, ο οποίος είχε καρδιολογικά προβλήματα .Στο πλοίο έχουν επιβιβαστεί άνδρες του λιμενικού για τον καθιερωμένο, σε τέτοιες περιτπώσεις έλεγχο, και έως και αυτή τη στιγμή δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα.

Έχει γίνει έλεγχος στα διαβατήρια όλων των επιβατών και δεν έχει διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα..

Το κρουαζιερόπλοιο θα παραμείνει στο λιμάνι της Σουδας και έχει κληθεί ιατροδικαστής για να εξετάσει το άψυχο σώμα του τουρίστα.

Στο πλοίο έχουν επιβιβαστεί άνδρες του λιμενικού για τον καθιερωμένο, σε τέτοιες περιτπώσεις έλεγχο, και έως και αυτή τη στιγμή δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here