Στην πατρίδα της γύρισε με ειδική πτήση η άτυχη Αγγλίδα με τα ποτά «μπόμπες»

Με ειδικη πτήση ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας γύρισε στην πατρίδα του το άτυχο κορίτσι που έχασε όραση και νεφρά μετά από κατανάλωση νοθευμένων ποτών -χωρίς όμως και να αποκλείεται στο πρόβλημα να συνέβαλε και κάποιο υποβόσκον νόσημα

Η 20χρονη Αγγλίδα είχε δισκεδάσει με τη νεανική της συντροφιά σε μπαρ και σπιτια στο Λαγανά της Ζακυνθου και είχε καταναλώσει αρκετά ποτά, αλλά την επομένη ήταν καλά. Εντουτοις την νύχτα κοιμήθηκε και δεν μπορούσε να ξυπνήσει για πάνω απο 24 ώρες και όταν τελικα ξύπνησε πανικόβλητη, δεν μπορουσε να δει και ταυτόχρονα πονούσε πολύ στη μέση.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί νεφρική ανεπάρκεια και σοβαρή απώλεια όρασης (έβλεπε μόνον περιγράμματα) και αυτό αποδόθηκε σε ποτά μπόμπες, επειδή η μεθανόλη  που χρησιμοποιείται σε αυτά αντί του οινοπνεύματος, προκαλεί μετά απο παρέλευση αρκετών ωρών προβλήματα και στους νεφρούς, και στο ήπαρ αλλά και στην όραση.

Οι γιατροί δεν αποκλείουν το άτυχο κορίτσι να έπασχε εν αγνοία του  και από κάποιο νόσημα που δεν είχε έντονη συμπτωματολογία και αυτό το υπόστρωμα  να μεγιστοποίησε τις βλαβερές συνέπειες του νοθευμένων ποτών.

Για το πρόβλημά της πλέον υποβάλλεται καθημερινά σε αιμοκάθαρση.

Υπάρχουν πάντως ελπίδες με το πέρασμα του χρόνου  η όρασή της να επανέλθει.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here