Στην Αθήνα ο χρυσός Λευτέρης Πετρούνιας: Ενα μέρος του μεταλλίου ανήκει στους Ελληνες

 

ΦΩΤΟ: IN TIME(Γ. ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ)

Εφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο χρυσός ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, Λευτέρης Πετρούνιας, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή στο Ρίο. Στο αεροδρόμιο τους επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από φίλους και δημοσιογράφους. Αμέσως μετά τα μέλη της ελληνικής αποστολής θα παραστούν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα τους βραβεύσει ο Προκόπης Παυλόπουλος.

«Είναι αυτό που ονειρευόμασταν! Ενα μέρος του μεταλλίου ανήκει στους Ελληνες που με συγκινούν! Βλέπω τον αγώνα συνέχεια. Τα πράγματα πήγαν όπως τα σχεδιάσαμε με τον προπονητή μου.  Εχουμε περάσει δύσκολα. Για να φτάσουμε εδώ πρώτα αποτύχαμε. Αν δεν αποτύχεις. Είναι πολύ περίεργη στιγμή, αυτή της προσγείωσης.

«Είμαι υπερήφανος που σηκώθηκε όλο το στάδιο για να ακούσει τον Υμνο μας», τόνισε και πρόσθεσε:Πίσω από ένα τέτοιο μετάλλιο φαίνεται ο χαρακτήρας του αθλητή, που μπορεί να γίνει πρότυπο για τα παιδιά.  Ονειρό μου να γίνει η γυμναστική σαν το ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι δεν το φτάσαμε, αλλά το πλησιάσαμε.

Και κατέληξε λέγοντας ότι ουιαστικά τώρα αρχίζει η καρι΄ρα ου και έχει μπροστά του πολλά ακόμη χρόνια προσπαθειών και προσφοράς.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here