Σταύρος Ψυχάρης: Εάν δεν βρεθεί επενδυτής μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, τελειώνουν όλα

Την ώρα της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στον ΔΟΛ ο Σταύρος Ψυχάρης αποφάσισε να σπάσει την εκκωφαντική σιωπή του για όσα συμβαίνουν στον Οργανισμό.

Ο Αντώνης Καρακούσης πήγε στην συνέλευση και παρέδωσε επιστολή του Ψυχάρη ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκε για τα όσα συμβαίνουν στον ΔΟΛ. Από όσα αναφέρονται στην επιστολή αλλά και όσα είπε ο Καρακούσης προκύπτουν τα εξής.

  • Οι εργαζόμενοι καλούνται να συνεχίσουν να εργάζονται απλήρωτοι μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.
  • Ο Ψυχάρης αναζητά νέο επενδυτή. Αν βρεθεί επενδυτής οι εργαζόμενοι θα πάρουν τα οφειλόμενα και ταυτόχρονα θα ξεκινήσει νέο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης με απολύσεις και μειώσεις μισθών.
  • Αν δεν βρεθεί επενδυτής η εταιρεία θα οδηγηθεί σε κάποια διαδικασία προστασίας από πιστωτές ή αναστολής λειτουργίας ή κάτι άλλο σχετικό με τον Ψυχάρη να αναφέρει στην επιστολή του ότι δεν θα ρίξει… πιστολιά στους εργαζομένους αλλά θα βρει τρόπο να πάρουν τις αποζημιώσεις τους.

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους αποφάσισαν τελικά να μην προχωρήσουν σε απεργιακή κινητοποίηση αλλά να γίνει οργανωμένα και συντονισμένα μέσω των σωματείων κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων. Επίσης η συνέλευση αποφάσισε να ζητήσει εκ νέου από την διοίκηση να καταβάλει τις επόμενες μέρες κάποιο ποσό στους εργαζομένους για να καλύψουν τις άμεσες βιοποριστικές τους ανάγκες.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here