Σταθόπουλο για ΕΣΡ προτείνει το Ποτάμι

Ονοματοδοσίας συνέχεια για το ΕΣΡ. Μετά τη ΝΔ πο πρότεινε σήμερα ως πρόεδρο της Ανεξάρτητης  Αρχής τον πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Α. Κουτρομάνο, στο θέμα επανήλθε και το Ποτάμι, αλλάζοντας τη χθεσινή του πρόταση(Γ. Τζανετάκος) και προτείνοντας ως πρόεδρο τον καθηγητή Μιχ. Σταθόπουλο, ως ένα πρόσωπο «ενωτικό».

Η πλήρης δήλωση του επικεφαλής του Σταύρου Θεοδωράκη:

Το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο χώρο της τηλεόρασης πρέπει να αρθεί. Το Ποτάμι με αίσθημα ευθύνης προτείνει για πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης τον ακαδημαϊκό Μιχάλη Σταθόπουλο. Είναι μια προσωπικότητα πέρα από κόμματα. Έχει υπηρετήσει την πατρίδα από σημαντικές θέσεις. Με γνώμονα πάντα τις αρχές της δικαιοσύνης, την εντιμότητα και την ανεξαρτησία.

Καλούμε την κυβέρνηση, την αξιωματική αντιπολίτευση και τα άλλα κόμματα να συναινέσουν. Η κοινωνία είναι ήδη πολύ κουρασμένη και η πολιτική ζωή πρέπει να πάψει να περιστρέφεται γύρω από τα κανάλια.

Ας τολμήσουμε να υπερβούμε τις κομματικές γραμμές μας για να μπορέσουμε να ασχοληθούμε και με τα πραγματικά προβλήματα. Την οικονομία, τα εθνικά μας θέματα, την ευρωπαϊκή μας πορεία

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here