Σπίρτζης: Ιδού οι μετακλητοί Ποταμιού-Θεοδωράκη

Με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει ονόματα στελεχών του Ποταμιού αλλά και φίλων του κ. Σταύρου Θεοδωράκη που διορίσθηκαν μετακλητοί υπάλληλοι, απαντά ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρ. Σπίρτζης στις αιτιάσεις κατά της κυβέρνησης.

Ανάμεσα στα ονόματα που αναφέρει ο κ. Σπίρτζης είναι αυτό του εκπροσώπους τύπου του κόμματος και υποψήφιου βουλευτή Δ. Τσιόδρα και την κ. Αποστολάκη συνέταιρό του κ. Θεοδωράκη στο Protagon.

Ακόμη ο κ. Σπίρτζης επικαλούμενος τον διορισμό ως μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του βουλευτή Γ. Μαυρωτά, προσώπου που όπως υπονοεί έχει συγγενική σχέση με τον κ. Θεοδωράκη, καταγγέλλει τις προνομιακές σχέσεις του με τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση-απάντηση του κ. Σπίρτζη

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Θεωρούμε ότι είναι και νόμιμο και ηθικό, όπως άλλωστε γίνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, τα πολιτικά κόμματα, οι βουλευτές, οι Υπουργοί, οι ευρωβουλευτές να έχουν ως μετακλητούς υπαλλήλους, στελέχη της απολύτου εμπιστοσύνης τους.

Επειδή έχουμε δεχθεί πολλή λάσπη, τόσο από το «ΠΟΤΑΜΙ» , όσο και από  συνοδοιπόρους του όπως η ΝΔ για το θέμα των μετακλητών υπαλλήλων και όχι μόνο, δίνουμε τα ΦΕΚ και τις αποφάσεις  (ΦΕΚ  811/13/11/2015, απόφαση ΥΠΕΣ αρ. πρωτ: ΔΙΔΚ/Φ.61/14979, απόφαση ΣΤΑΣΥ  Α.Π: 6959 16/4/15, ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α.Π: 6959 16/4/2015, απόφαση ΣΤΑΣΥ 1983 συνεδρίαση 680/30-3-15,  ΣΤΑΣΥ Αρ.ΠΡΩΤ: 4313 10/03/15, απόφαση ΣΤΑΣΥ  Α.Π: 13456 16/7/14, ΥΠΟΜΕΔΙ ΑΠ: 20633 23/10/2014) και  ρωτάμε, το ΠΟΤΑΜΙ και τον κ. Θεοδωράκη:

Είναι με απόφασή σας διορισμένοι στα γραφεία σας στη Βουλή ως μετακλητοί:

Ο υπ. Βουλευτής Αττικής και εκπρόσωπος τύπου του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Δημήτρης Τσιόδρας;

Η  κ. Αποστολάκη, η οποία όλως τυχαίως ήταν και εταίρος σας επιχειρηματικός στο PROTAGON;

Η υποψήφια βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ, Μαρία Αντωνιάδου;

Επίσης ρωτάμε όσον αφορά στην υπάλληλο της ΣΤΑΣΥ,  κ. Δήμητρα Χατζηεμμανουήλ, αποσπασμένης στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Γ. Μαυρωτά, ποια είναι η συγγενική σχέση με τον κ. Θεοδωράκη.

Πώς εξηγούν ότι την απόφαση ενέκρινε ο κ. Παπαθανάσης, τότε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ και νυν γενικός Διευθυντής της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη.

Οι σχέσεις και επαφές του κ Σταύρου Θεοδωράκη με τη ΝΔ, και τον κ. Μητσοτάκη  είναι φανερό  ότι έχουν ρίζες από πολύ παλιά…

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here