Σοκ και φρίκη από 72 ομαδικούς τάφους με 15.000 θύματα του ISIS-Μεταξύ τους και Κούρδοι Γεζίντι

Ευρήματα που προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό από ένα ομολογημένο διαρκές έγκλημα γενοκτονίας φέρνει στο φως έκθεση Αssociated Press για τις ωμότητες των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους σε Συρία και Ιράκ. Σύμφωνα με την έκθεση, σε εκτάσεις, στα σύνορα Συρίας-Ιράκ, εντοπίστηκαν 72 ομαδικοί τάφοι με θύματα τζιχαντιστών, με τους νεκρούς να ξεπερνούν τις 15.000 ανθρώπους!

Οι τάφοι βρίσκονται σε 17 διαφορετικά σημεία στη Συρία, ενώ φέρονται να υπάρχουν και άλλοι 16 ομαδικοί τάφοι εντός των συνόρων του Ιράκ.

Μεταξύ των νεκρών φέρονται να είναι χιλιάδες Κούρδοι Γεζίντι οι οποίοι μάχονταν γενναία τους τζιχαντιστές. Οι τελευταίοι επέλεξαν να τους εξοντώσουν δίνοντας έτσι στις δολοφονίες χαρακτηριστικά γενοκτονίας.

Η έκθεση στηρίζεται σε μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίοι κατάφεραν να επιζήσουν προσποιούμενοι τους νεκρούς. Η επίθεση εναντίον τους έγινε τον Ιούνιο του 2014. Το Associated Press εξασφάλισε αρκετά ντοκουμέντα. Από φωτογραφίες μέχρι και ζωντανές μαρτυρίες.

Σύμφωνα με την έκθεση πολλές περιοχές οι οποίες δεν βρίσκονται πλέον υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών κρύβουν τέτοιους ομαδικούς τάφους.

Οι εικόνες που δημοσιεύονται είναι σκληρές.

ομαδικοι τάφοι 3

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here