Σοβαρό ατόπημα της ΝΔ: Καταγγέλλει κυβερνητική επίθεση στον Στουρνάρα την εισαγγελική έρευνα για την σύζυγό του! Κουβέντα για ΚΕΕΛΠΝΟ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Η ΝΔ ξεπέρασε κάθε όριο αντιπολίτευσης και κοινής λογικής. Με αρκετές ώρες καθυστέρηση, πήρε θέση στην υπόθεση της εισαγγελικής έρευνας στα γραφεία της εταιρείας της συζύγου του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδοας Γ. Στουρνάρα, για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, και αντί να μιλήσει για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και να χαιρετίσει τον δικαστικό έλεγχο, εκείνη καταγγέλλει αυταρχισμός και επίθεση της κυβέρνησης κατά του κ. Στουρνάρα προσωπικά!

Η ΝΔ δεν βρήκε να πει τίποτα για το τεράστιο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ με την διασπάθιση δημόσιου χρήματος. Κάνει πως δεν βλέπει ότι οι εισαγγελείς ερευνούν την συγκεκριμένη υπόθεση και δεν αφήνουν κανέναν στο απυρόβλητο. Και αντί να χαιρετήσει το γεγονός, όπως θα έκανε κάθε σοβαρό, πολιτικό κόμμα στον πολιτισμένο κόσμο, εκείνη τρέχει να κάνει αντιπολίτευση, καλύπτοντας τον κ. Διοικητή.

Όλη η ανακοίνωση:

«Την ώρα που η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να δώσει στον ελληνικό λαό και στους βουλευτές τα ‘πόθεν έσχες’ των τεσσάρων νέων καναλαρχών και αποκαλύπτονται ιστορίες για γέλια και για κλάματα με ‘βοσκοτόπια’ στην Ιθάκη, η παρέα του Μαξίμου επιτίθεται με σφοδρότητα στον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας κ. Γιάννη Στουρνάρα.

» Κύκλοι της κυβέρνησης, προχώρησαν σε απαράδεκτες διαρροές και άσκηση εξωθεσμικής πίεσης εναντίον του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας, προσβάλλοντας βάναυσα την ανεξαρτησία του θεσμού.

» Προειδοποιούμε ότι ο αυταρχισμός τους δεν αγγίζει κανέναν και βρίσκει απέναντι όλους τους δημοκρατικούς πολίτες.

» Καλούμε τον κεντρικό τραπεζίτη της χώρας που έχει την ευθύνη για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του τραπεζικού μας συστήματος, να συνεχίσει να επιτελεί το έργο του με συνέπεια και υπευθυνότητα, όπως ο ρόλος του επιβάλλει.

» Τον καλούμε να ολοκληρώσει τους πολύ σοβαρούς ελέγχους που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν στην Τράπεζα Αττικής.

» Δηλώνουμε ότι τον περιβάλλουμε με την εμπιστοσύνη μας.

» Ελπίζουμε, τέλος, οι Εισαγγελικές αρχές να δείξουν τον ίδιο ζήλο που έδειξαν στην περίπτωση της συζύγου του κ. Στουρνάρα και να διερευνήσουν επιτέλους και τις καταγγελίες του κ. Καμμένου περί πιέσεων με μαύρα λεφτά για να πάρει ο κουμπάρος του νεοκαναλαράρχης κ. Καλογρίτσας την πολυπόθητη τηλεοπτική άδεια.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here