Σκουρλέτης: Οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης-Συνάντηση με Τσίπρα στου Μαξίμου

 ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Στο Μέγαρο Μαξίμου πήγε το απόγευμα της Τρίτης ο Πάνος Σκουρλέτης, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης των τελευταίων ημερών και να αποσαφηνιστούν οι όποιες παρεξηγήσεις.

Λίγο πριν ο κ. Σκουρλέτης απέδωσε τα όσα γράφονται για εσωκομματικές τριβές στους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, οι οποίοι “επιθυμούν να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης”.

«Είναι φανερό ότι οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης επιθυμούν να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης» δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας δημοσιεύματα τα οποία δίνουν την εικόνα διάστασης του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας με το Μέγαρο Μαξίμου.

«Το πλήθος των δημοσιευμάτων στις εφημερίδες και το διαδίκτυο με ανακρίβειες και κατασκευασμένες διαρροές με αναγκάζουν να αποσαφηνίσω δημόσια ορισμένα πράγματα. Είναι φανερό ότι οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης επιθυμούν να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης» δήλωσε οπ κ. Σκουρλέτης και συμπλήρωσε:

«Είμαι απόλυτα πεισμένος πως αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει την δράση μας είναι η συλλογικότητα, το ηθικό πλεονέκτημα και ο επαγγελματισμός με την έννοια της τεκμηριωμένης ανάλυσης της πραγματικότητας και της κατάθεσης εναλλακτικών προτάσεων. Όλα αυτά, για μας του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν την κοινή μας κουλτούρα.

»Όπως είναι επίσης γνωστό, πώς στο κόμμα μας έχουμε    κατακτήσει την κουλτούρα του διαλόγου. Στο τελευταίο συνέδριό μας βγήκαμε με μια πολιτική απόφαση που εγκρίθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων. Με αυτά το όπλα πορευόμαστε φιλοδοξώντας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του λαού μας».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here