Σκάι-Μπ. Παπαδημητρίου εκτός ελέγχου: Εκφασισμός ο διαγωνισμός για τις άδειες!

 

Με προσωπική επίθεση στον υπουργό Επικρατείας Ν. Παππάς, τον οποίο, όπως και ο Αδωνις Γεωργιάδης αποκάλεσε «φασίστα», αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου,  εγκαλώντας την κυβέρνηση για «εκφασισμό», συνέχισε ο Σκάι και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, την δημόσια κριτική του για τον διαγωνισμό των 4 τηλεοπτικών αδειών.

Ηταν μιά σπασμωδική αντίδραση, που έμοιαζε πιο πολύ με ομολογία ήττας του παλαιού διαπλεκόμενου καθεστώτος παρά με ορθολογική κατάθεση επιχειρημάτων.

Θα τα πούμε, εμείς ξέρπυμε να περιμένουμε, ήταν η μόνιμη επωδός του έξαλλου δημοκράτη Μπάμπη Παπαδημητρίου, που εξανίστατο με τις απαράδεκτες φασιστικές πρακτικές του Παππά, που απολαμβάνει όσα γίνονται  στο κτίριο της ΓΓΕΕ, γιατί έτσι θέλει να κυβερνήσει τη χώρα, απεφάνθη ο σχολιαστής Μπάμπης του Σκάι.

Εξανίσταται για τους βασανιζόμενους επιχειρηματίες, των οποίων η «φασιστική» κυβέρνηση στερεί τα δικαιώματα, θρηνεί για τους εργαζόμενους, απειλεί και παραληρεί.

«Οι άνθρωποι έχουν αξιοπρεπή έχουν βασικά δικαιώματα» έλεγε αγανακτισμέμνος ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, αποακλώντας τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά φασίστα και τονίζοντας ότι δεν έχει δει ποτέ τη χώρα «πιο κοντά στον κίνδυνο εκφασισμού της».

Κι όλα αυτά γιατί γίνεται επιτέλους ένας διαγωνισμός, με τα προβλήματα του, ώστε να τερματισθεί η μακρά περίοδος ασυδοσίας και αναρχίας στο τηλεοπτικό τοπίο.

Δείτε σε βίντεο τον δημόσιο τηλεοπτικό σχολιασμό ενός τηλεοπτικού σταθμού που διεκδικεί τη χρήση του δημόσιου αγαθού του φάσματρος των συχνοτήτων:

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here