Σε ελληνικό νησί πιστεύουν οι Τουρκοι ότι διέφυγε ένας εκ των δραστών του Reina

Σε ελληνικό νησί υποστηρίζει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Αksam ότι διέφυγε μετά την τρομοκρατική επίθεση ο δράστης που σκόρπισε τον θάνατο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Κωνσταντινούπολη. 

Katil Yunan Adaları’nda

Katil+Yunan+Adalar%C4%B1%E2%80%99nda

(Το οποίο βεβαια δεν αποκλείεται, αλλά θα πουμε κι εμείς, ας  κάνανε τις περιπολίες που ειχαν τάξει για τις προσφυγικές ροές, να μην τους είχε ξεφύγει)

H εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο δράστης διέφυγε με φέριμποτ από την αποβάθρα Γενικαπί της Κωνσταντινούπολης, πέρασε στη θάλασσα του Μαρμαρά,ι από εκεί πήγε στο Μπαλικεσίρ και στη συνέχεια έφτασε στις ακτές του Αιγαίου και πέρασε σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά όπου και πιθανολογείται ότι εξακολουθεί να βρίσκεται.

Εν τω μεταξύ, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας δήλωσε ότι ο δράστης είναι κατά πάσα πιθανότητα Ουϊγούρος (τουρκογενής εθνική ομάδα που ζει στην Ανατολική και Κεντρική Ασία, το Τουραν, απ όπου κατέβηκαν στη Μέση Ανατολη και οι Οθωμανοί Τούρκοι).

Ο ίδιος είπε ότι έχουν εντοπιστεί οι πιθανές τοποθεσίες από τις οποίες έχει περάσει αλλά και πιθανές διασυνδέσεις του ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο δράστης να έχει φύγει στο εξωτερικό και να είχε συνεργούς

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here