ΣΕΤΕ: Παράλογες οι απαιτήσεις των δανειστών για αύξηση στο ΦΠΑ

Το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.«Η δική σας επιτυχία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι μία επιτυχία για τον τόπο, που την έχει πολύ ανάγκη η ελληνική οικονομία» τόνισε και σημείωσε: «Η διαπραγμάτευση που γίνεται είναι ουσιαστική. Και πρέπει να είναι ουσιαστική, γιατί βοηθάει και την προσπάθεια που εσείς κάνετε. Και η φωνή η δική σας είναι πολύ επιβοηθητική για τη διαπραγμάτευση, γιατί εσείς γνωρίζετε την κατάσταση της πραγματικής οικονομίας. Ιδιαίτερα στον τομέα σας».

Στη συνέχεια, ο κ. Παυλόπουλος ευχήθηκε η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη για δύο λόγους: «Πρώτον, γιατί έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά προετοιμασίας σε συνεργασία και με την αρμόδια υπουργό, αλλά και γιατί η δική σας επιτυχία, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι μία επιτυχία για τον τόπο, που την έχει πολύ ανάγκη η ελληνική οικονομία» και διαβεβαίωσε: «Όσο μπορούμε θα συμβάλουμε, να είστε βέβαιοι, και εγώ προσωπικά στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου».

Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο τουρισμός έχει «σηκώσει» μανίκια και πρόσθεσε: «Στηρίζει την προσπάθειά σας, την προσπάθεια του πρωθυπουργού να επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές. Θα βάλουμε πλάτη στο μέτρο του δυνατού να στηρίξουμε, ώστε ο τελευταίος πυλώνας που λειτουργεί, να βοηθήσει όσο μπορεί, με στόχο να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Να πάμε ακόμη πιο καλά. Αρκεί, βέβαια, να βοηθηθούμε και στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, που ζητούν υπέρογκες αυξήσεις στον ΦΠΑ που μας κάνουν μη ανταγωνιστικούς. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα βάλουμε πλάτη. Σάς το υποσχόμαστε».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here