Σαμαράς υπέρ Κοτζιά για το Κυπριακό

«Ο κ. Κοτζιάς είναι πολιτικός μου αντίπαλος, αλλά δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα» δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ερωτηθείς για την κριτική που δέχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών για τη στάση του κατά τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

«Στις συνομιλίες υπήρξε αδιέξοδο επειδή η Τουρκία έδειξε αδιάλλακτη στάση για άλλη μία φορά. Τελεία και παύλα! Όχι γιατί τους το χάλασε τάχα ο κ. Κοτζιάς (…) Εκεί υπεύθυνος για το αδιέξοδο είναι η Τουρκία και μόνο. Κανείς άλλος» δηλώνει ο κ. Σαμαράς στην Βραδυνή της Κυριακής.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Σαμαράς αναφέρει ότι «πολύ σωστά κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ζητάει εκλογές». «Όταν ένα κόμμα προηγείται στις δημοσκοπήσεις σταθερά και με διευρυνόμενο προβάδισμα 10 με 15 μονάδες, πόσο πιο έτοιμο να είναι;».

Ο πρώην πρωθυπουργός ερωτάται επίσης για σενάρια ότι «οργανώνετε κάτι νέο» με τον κ. Βενιζέλο. Ο κ. Σαμαράς απαντά ότι «με τον Βαγγέλη Βενιζέλο συνεργαστήκαμε στενά και σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Τον τιμώ και τον εκτιμώ».

Εντούτοις, όπως συμπληρώνει, το μόνο «για το οποίο ετοιμαζόμαστε όλοι εμείς στη ΝΔ είναι να κερδίσει το κόμμα τις επόμενες εκλογές το ταχύτερο και να επιτύχει η νέα διακυβέρνηση. Τίποτα άλλο.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here