Σακελλαρίδης: Είμαστε κοντά στη συμφωνία πριν τις 5 Ιουνίου

«Eίμαστε κοντά να επιτύχουμε συμφωνία πριν τις 5 Ιουνίου» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά, ο Γ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει μία ενιαία συμφωνία ώστε να μην ζητούν οι ευρωπαίοι εταίροι από τα Κοινοβούλιά τους να επικυρώνουν συνεχώς συμφωνίες.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «έχει φτάσει η ώρα της «συγκομιδής»», τονίζοντας ότι «όλο αυτό το οποίο έχει καλλιεργηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο επίπεδο των διαπραγματεύσεων να λάβει σάρκα και οστά στο πλαίσιο μιας συμφωνίας που θα γίνει αποδεκτή και από ένα Eurogroup μέχρι τις 5 Ιουνίου».

Είπε ότι θα γίνει μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού με βάση αναλογιστικές μελέτες, ενώ ανέφερε πως το συνταξιοδοτικό δεν σχετίζεται μόνο με τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, αλλά με συνολικότερα μεσο-μακροπρόθεσμα ζητήματα.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει θέμα με τον υπουργό Οικονομικών, απάντησε πως ο κ. Βαρουφάκης απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

Επίσης επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση εξετάζει τρόπους για περαίωση αδήλωτων εισοδημάτων, αλλά, όπως είπε, «δεν θέλουμε με αυτές τις ρυθμίσεις να αποκρυβούν υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος».

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην κυβέρνηση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς η πρόεδρος της Βουλής έχει την άποψή της και δεν εκφεύγει από την κομματική στάση, ούτε καρφώνει, ούτε μέμφεται την κυβέρνηση.

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αντε και συ μολις βγηκες απ το τσοφλι και προσπαθεις να μας κοροιδεψεις
    Νεαρε τα ροζιασμενα χερια και τους βασανισμενους απ τον πολυχρονο μοχθο
    δεν μπορεις να τους κοροιδεψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here