Σαββίδης: «Το σύστημα νοσεί σε ογκολογικό επίπεδο και μπήκε σε φάση ευθανασίας»

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για την ανάληψη της προεδρίας από τον ίδιο, την είσοδο στο συμβούλιο του γιου του Γιώργου, αλλά και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Μπαίνουμε σε ένα νέο στάδιο ανάπτυξης. Στόχος να έχω την πλήρη ευθύνη όσων γίνονται στην ΠΑΕ. Θέλω να είμαστε δίπλα σε όσους επιδιώκουν την κάθαρση. Θα είμαι ακόμα πιο σκληρός, θα έχουμε έναν νέο τρόπο αντιμετώπισης. Τώρα ο ΠΑΟΚ με χρειάζεται περισσότερο από ποτέ» τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου.

Όσον αφορά τα διοικητικά της ΕΠΟ, είπε: «Πραγματικά είμαι σοκαρισμένος από την αναβολή των εκλογών. Δυστυχώς όμως αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα και αγαπάμε την Ελλάδα με τα στραβά της. Το σύστημα νοσεί, έχει μπει σε ογκολογικό επίπεδο και πλέον έχει μπει σε στάδιο ευθανασίας».

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας: «Είναι τρεις πόντοι, όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια. Βέβαια το συγκεκριμένο μπορεί να είναι και έξι. Θα τα πω και με τους παίκτες, αλλά δεν θα σας πω τι θα συζητήσουμε. Είμαι πάντα μαξιμαλιστής, αλλά δεν είναι ο στόχος να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα και αυτό να είναι η εξαίρεση. Θέλουμε η διεκδίκηση του πρωταθλήματος να είναι ο κανόνας».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here