Ρόμπερτ Πλαντ: Επιστροφή στη σκηνή για λογαριασμό των προσφύγων

ΦΩΤΟ: Feelgrafix

Αυτή τη φορά για λογαριασμό των προσφύγων επιστρέφει ξανά στην σκηνή μετά από πολλά χρόνια ο Ρόμπερτ Πλαντ, του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Led Zeppelin.

Θα ηγηθεί ενός μουσικού σούπεργκρουπ, το οποίο σχηματίστηκε για την οικονομική στήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους πρόσφυγες που ζητούν πολιτικό άσυλο σε ξένες χώρες.

Με την ονομασία Lampedusa Tour, το σούπεργκρουπ, το οποίο, εκτός από το θρυλικό βρετανό τραγουδιστή, κιθαρίστα και συνθέτη, περιλαμβάνει την γνωστή τραγουδίστρια Πάτι Γκρίφιν, και άλλα σημαντικά ονόματα της ροκ μουσικής και της αμερικανικής φολκ, όπως οι Εμιλου Χάρις, οι Στιβ Ερλ, Μπάντι Μάιλ και οι Milk Carton Kids, θα πραγματοποιήσει έντεκα εμφανίσεις στο πλαίσιο περιοδείας.

Ο Πλαντ θα εμφανισθεί σε τουλάχιστον επτά σόου, μεταξύ των οποίων στις 13 Οκτωβρίου στο Σικάγο, στις 18 Οκτωβρίου στην Νέα Υόρκη και στις 21 Οκτωβρίου στην Ουάσινγκτον.

Τα έσοδά της θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για την υποστήριξη των προσφύγων.

Στη διάρκεια παρουσίασης της περιοδείας, η Πάτι Γκρίφιν δήλωσε, ότι «Είναι ένα ανθρωπιστικό και όχι πολιτικό ζήτημα». «Θέλω η φωνή μου, μαζί με τις φωνές των φίλων μου, να βοηθήσει εκείνους που δεν έχουν τα απαραίτητα στη ζωή τους, να τα αποκτήσουν».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here