Ρεζίλι διεθνώς οι…τραυματιοφορείς της Λάρισας

Σε διασυρμό του επιπέδου του ελληνικού ποδοσφαίρου, εξελίσσεται η υπόθεση με τους δύο τραυματιοφορείς της κακιάς ώρας στη Λάρισα,που έγιναν παγκοσμίως γνωστοί μέσω διαδικτύου χάρις στην …εναγώνια προσπάθεια τους να μεταφέρουν  με συνεχείς πτώσεις, το φορείο με τραυματισμένο ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας εκτός γηπέδου.

Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη Λεονάρντο Κούτρης είχε την ατυχία ή την έμπνευση να κάνει τον τραυματισμένο σε αγώνα της ομάδας του με την Λάρισα, στο γήπεδο της τελευταίας. Και είχε επίσης την ατυχία η ομάδα του να έχει προηγηθεί στο σκορ. Εκνευρισμένοι από τις συνεχείς πτώσεις των ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας, οι Λαρισαίοι τραυματιοφορείς ανέλαβαν δράση και έκαναν την ομάδα τους και το ελληνικό ποδόσφαιρο περίγελο, για άλλη μια φορά παγκοσμίως.

 

Ο βρετανικός Guardian περιγράφει πώς ο ένας τραυματιοφορέας έπεσε πάνω στον ποδοσφαιριστή των Κρητικών, παρουσιάζοντας και το σχετικό βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες του ΟteTv, που μετέδιδε τον αγώνα.

Ο Independent εξηγεί ότι η μεταφορά του ποδοσφαιριστή εξελίχθηκε σε πολύπλοκη διαδικασία, ενώ ο Telegraph σχολιάζει ότι οι τραυματιοφορείς έμαθαν μάλλον αργά ότι ένας ενήλικος ποδοσφαιριστής έχει μεγαλύτερο βάρος από ό,τι υπολόγιζαν.

Η Daily Mail κάνει λόγο για τη χειρότερη περίθαλψη που έγινε ποτέ σε τραυματία ποδοσφαιριστή, με τη Mirror να αναρωτιέται μήπως ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη και οι άνδρες που κουβαλούν το φορείο είχαν… προσωπικές διαφορές.

Χαριτολογώντας, το SkySports διερωτάται μήπως θα έπρεπε να αναζητηθούν νέοι τραυματιοφορείς, ενώ αναφορά στο περιστατικό έγινε και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, από τα αμερικανικά δίκτυα Fox και Εspn.

Το Euronews από την πλευρά του σημειώνει ότι μοιάζει με σκετς από κωμωδία, ενώ το ιταλικό Rai κάνει λόγο για χειρότερη μεταφορά τραυματία στον πλανήτη.

Αντίστοιχα σχόλια κάνουν και η ισπανική Marca, καθώς και η Γερμανική Bild, ενώ η πορτογαλική Record παρατηρεί ότι μετά την ιατρική βοήθεια που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, η κατάστασή του είναι μάλλον χειρότερη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here