Πόσο κοστίζει η εκπομπή του Μπέζου στην ΕΡΤ

 

Μετά το πλήθος δημοσιευμάτων ότι η νέα εκπομπή του ηθοποιού Γιάννη Μπέζου στην ΕΡΤ κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες ή 50.000 ανά επεισόδιο, ο πρόεδρος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης  Διονύσης Τσακνής εκανε την εξής δήλωση:

«Είναι πλέον γνωστό, ότι η παραπληροφόρηση, αποτελεί περίπου εθνικό σπορ. Από άγνοια, ή από διατεταγμένη υπηρεσία, δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Και το αποτέλεσμα, δηλητηριώδες πάντα, δυστυχώς, δεν ανατρέπεται, όσο κι αν παραθέσει κανείς τα αληθή γεγονότα. Η ζημιά έχει συντελεστεί.

«Η εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιάννης Μπέζος κοστίζει στον Έλληνα φορολογούμενο 40 – 50.000 ευρώ, ανά επεισόδιο (αναλόγως του πόσο ευφάνταστος είναι ο τηλεοπτικός παρουσιαστής, ή ο συντάκτης κάποιου άρθρου σε εφημερίδα ή ιστότοπο).

«Η αλήθεια τώρα, όπως φαίνεται και στη Διαύγεια, με ημερομηνία 6/4/2016 και αρ. Πρωτοκόλλου 1087:

«Η εκπομπή «ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ», δώδεκα επεισοδίων με παρουσιαστή τον κύριο Γιάννη Μπέζο, έχει συνολικό κόστος, 90.240 ευρώ, άρα το  κόστος ανά επεισόδιο είναι  7.520 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

 «Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος κάτοχος διδακτορικού στη θεωρία των αριθμών, για να αντιληφθεί τη διαφορά ανάμεσα στις 50.000 και στις 7.520. Και μιλώντας για το συγκεκριμένο ποσό, αναφερόμαστε στο συνολικό κόστος ανά εκπομπή και όχι στην αμοιβή του συγκεκριμένου ηθοποιού – παρουσιαστή» καταλήγει η ανακοινωση-δήλωση του  Δ. Τσακνή.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here