Πυροσβέστης που κλήθηκε σε πυρκαγιά βρήκε νεκρή τη μητέρα του

Μια ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε χτες το απόγευμα στα Καλάβρυτα είτε από τις αναθυμιάσεις πυρκαγιάς είτε από άλλα αίτια πριν από την εκδήλωση της πυρκαγιάς.  Η τραγική λεπτομέρεια είναι ότι μεταξύ των πυροσβεστών που ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό για κατάσβεση της πυρκαγιάς ήταν ο γιος της, που την βρήκε και νεκρή.
Σύμφωνα με την τοπική ειδησεογρραφικη ιστοελίδα kalavrytanews.com η φωτιά εκδηλωθηκε στις 4.45 το απόγευμα και η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτοντες. Έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα με δύο άνδρες, ο ένας εκ των οποίων ήταν ο γιος της ηλικιας 82 ετών γυναίκας που τελικά βρέθηκε νεκρή. Προφανώς ο άνδρας καθ οδόν θα είχε τρομερή αγωνία γιατί γνώριζε ότι το σημείο της πυρκαγιάς ήταν το σπίτι της μητέρας του.
ΠΥΡ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ2
Όταν το πυροσβεστικο όχημα έφθασε, η φωτιά είχε σβηστεί. Είχε εκδηλωθεί στον χώρο της κουζίνας, σε συσκευή υγραερίου.
Δεν ξέρουμε αν η ηλικιωμένη γυναίκα είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της (και γι’ αυτό εκδηλώθηκε και η φωτιά στην κουζίνα) ή αν αντιστρόφως εκδηλώθηκε πρώτα η φωτιά και η γυναίκα υπέκυψε στις αναθυμιάσεις.
Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αιτια του τραγικού συμβάντος και η εξέταση από ιατροδικαστή θα διαλευκάνει και τα αίτια του θανάτου της μητέρας το πυροσβέστη.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here