Προσωρινή συμφωνία Πιτ-Τζολί για την επιμέλεια των παιδιών

Μία από τις πλέον σημαίνουσες ειδήσεις της σόου μπιζ, λόγω της γκλαμουσριάς των πρωταγωνιστών της, είναι αυτή του όχι και τόσο αναπάντεχου για πολλούς διαζυγίου, του Μπράντ Πιτ και της Ατζελίνα Τζολί. Είδηση που πήρε διαστάσεις υπερβολικές, ανάλογες προφανώς και του κασέ και της ακτινοβολίας των δύο διάσημων ηθοποιών.

Το σίριαλ που στήθηκε από τα ΜΜΕ, περιελάμβανε τα πάντα. Εικασίες για τους λόγους του διαζυγίου, γαργαλιστικά υπονοούμενα για εξωσυζυγικές σχέσεις και των δύο, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για κατάχρηση αλκοόλ και όχι μόνο από τον Πιτ και επιθετική συμπεριφορά προς τα παιδιά.

Τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ, η είδηση ότι το ζευγάρι, ήρθε σε προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Τζολί αναγνώρισε στον Πιτ δικαιώματα επισκέψεων.

Οι υπηρεσίες προστασίας της παιδικής ηλικίας της κομητείας του Λος Άντζελες ώθησαν τους δύο ηθοποιούς να βρουν ένα πεδίο συνεννόησης, αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Η συμφωνία προβλέπει πως ο Μπραντ Πιτ θα υποβάλλεται σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών και οινοπνευματωδών, παρόλο που έκανε ήδη αυτοβούλως ένα απ’ αυτά τα τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου αποδείχθηκαν αρνητικά, ανέφερε ο ιστότοπος TMZ.

Η Αντζελίνα Τζολί θα έχει τη φυσική επιμέλεια των έξι παιδιών, σε μισθωμένη κατοικία στο Λος Άντζελες, και ο Μπραντ Πιτ θα έχει δικαίωμα για μια πρώτη επίσκεψη υπό την επίβλεψη ψυχολόγου, στον οποίο θα ανατεθεί στη συνέχεια να αποφασίσει πώς ο Πιτ θα βλέπει τα παιδιά τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας που ισχύει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

«Είναι μια συμφωνία εντελώς οικειοθελής, δεν πρόκειται για κάποια εντολή και δεν προσδιορίζει με οριστικό τρόπο την επιμέλεια των παιδιών» δήλωσε ανώνυμη πηγή στον ιστότοπο People.

Η Αντζελίνα Τζολί, 41 ετών, αιφνιδίασε τον κόσμο της βιομηχανίας του θεάματος, όταν πριν από δέκα ημέρες κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ έπειτα από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης.

Το FBI είχε στη συνέχεια ανακοινώσει ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να ανοίξει έρευνα σε βάρος του Μπραντ Πιτ, ο οποίος κατηγορήθηκε από την Αντζελίνα Τζολί για επιθετική συμπεριφορά έναντι των παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Entertainment Tonight (ET), η Αντζελίνα Τζολι κάλεσε την ειδική στη διαχείριση κρίσεων Τζούντι Σμιθ, η οποία έδωσε την έμπνευση για τον ρόλο της Κέρι Ουάσινγκτον στην τηλεοπτική σειρά «Scandal».

Ο Μπραντ Πιτ από την πλευρά του μίσθωσε τις υπηρεσίες μιας επιχείρησης επικοινωνίας που έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη και ενός δικηγόρου του Μπέβερλι Χιλς, του Λανς Σπίγκελ, πάντα σύμφωνα με το ET.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here