Προσφυγή Σφακιανάκη κατά της μετακίνησής του

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Την ακύρωση της μετακίνησής του από τη θέση του Διευθυντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ζητεί με προσφυγή που κατέθεσε στο Αρχηγείο της Αστυνομίας ο υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης.

Το «ξήλωμα» του κ. Σφακιανάκη έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Πάντως, στη Βουλή, ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν.Τόσκας εξαπέλυσε βολές κατά του κ. Σφακιανάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η αντίληψη της ηγεσίας του υπουργείου και της ΕΛ.ΑΣ. έχει να κάνει με τις πραγματικές αστυνομικές ικανότητες και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και όχι τις ικανότητες κάποιων στις δημόσιες σχέσεις και στον χρόνο που διαθέτουν στα μέσα ενημέρωσης».

Η δήλωση Τόσκα προκάλεσε την αντίδραση του ερωτώντος βουλευτή της ΝΔ Δ.Κυριαζίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσφορά του κ. Σφακιανάκη στην ελληνική κοινωνία. «Εστησε με αγωνία αυτό το σύστημα δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά για εσάς πλέον δεν προσέφερε».

«Είναι κάτι ακατάληπτο. Είναι ανοσιούργημα» συμπλήρωσε, ενώ αναφέρθηκε και στην «καθαίρεση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. η οποία έγινε πριν συμπληρώσει την θητεία του (τον Απρίλιο)».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here