Προκλητικός ο γιος του Πανούση εναντίον Διαμαντόπουλου

Η κόντρα καλά κρατεί μεταξύ Γιάννη Πανούση και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου. Αυτή τη φορά με νέο ποστάρισμα στο facebook από το γιο του Πανούση, Απόστολου, ο οποίος φαίνεται να παίρνει θέση με αρκετά προκλητικό τρόπο:

panousis

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες σχολιάζοντας άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη σε ιστοσελίδα γνώμης, ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, πνέει μένεα εναντίον του. Στο άρθρο αυτό ο κ. Πανούσης έγραφε ως υστερόγραφο:

«Υ.Γ.: Οι αντιεξουσιαστές, συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του οργανωμένου εγκλήματος και δίκτυα μυστικών υπηρεσιών συμφωνούν σ’ ένα σημείο: πρέπει να με διώξει ο Τσίπρας μέχρι το καλοκαίρι. Παράξενο; Όχι τόσο».

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, θεωρώντας ότι ο αναπληρωτής υπουργός υπαινίσσεται τον ίδιο ανήρτησε στο facebook εξαιρετικά σκληρή κριτική:

«Σε ένα εμετικό και προσβλητικό υστερόγραφο για τον ΣΥΡΙΖΑ, περιγράφει ακριβώς τον τρόπο σκέψης του και εμφανίζει τον εαυτό του ως τον απόλυτο στόχο, τσουβαλιάζοντας μαζί ό,τι θα μπορούσε να ξυπνήσει φοβικά αντανακλαστικά σε μικροαστούς προσιδιάζοντας με την ακροδεξιά ρητορεία» έγραψε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Διαμαντόπουλος προσθέσει ότι «πέρα όμως από αυτό, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως ενώ στην κριτική που του ασκούνταν, μιλούσε για «τρελούς του χωριού» μας δηλώνει πως «Εγώ ακούω και διαβάζω όλες τις απόψεις και εκδοχές χωρίς να χαρακτηρίζω κανέναν ή να βρίζω»» και καταλήγει με νόημα: «Ο κατήφορος συνεχίζεται και πλέον δεν είναι δική του η ευθύνη…».

diamantopoulos_panousis

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here