Προβληματική η τελευταία ενημέρωση των Windows 10

Eλλειμματική είναι η τελευταία ενημέρωση της Microsoft για τα Windows 10 που εξέδωσε η εταιρεία την περασμένη εβδομάδα, η οποία περιείχε διορθώσεις για το PowerShell.

«Εξαιτίας της έλλειψης ενός MOF αρχείου στο πακέτο της ενημέρωσης, η αναβάθμιση προκαλεί προβλήματα στο DSC (Desired State Configuration). Όλες οι DSC λειτουργίες θα έχουν ως αποτέλεσμα να προκύψει ένα σφάλμα με το μήνυμα «Invalid Property»», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Επιπλέον», συμπληρώνει η εταιρία «επειδή λείπει ένα binary στο πακέτο της ενημέρωσης προκαλείται πρόβλημα στην απομακρυσμένη πρόσβαση στο PowerShell. Η απομακρυσμένη πρόσβαση είναι ένα χαρακτηριστικό του PowerShell όπου οι εντολές που λειτουργούν μπορούν να δοθούν από κάποιο άλλο σύστημα. Συγκεκριμένα, η απομακρυσμένη πρόσβαση δεν λειτουργεί πλέον».

Μία ακόμα ενημέρωση που αφορά στον Internet Explorer 11 πρόκειται να γίνει διαθέσιμη σύντομα, η οποία αναμένεται να διορθώσει σφάλμα που έχει προκύψει με τις λειτουργίες του ποντικιού.

Σύμφωνα με το The Inquirer, η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να διορθώσει το σφάλμα πριν από τις 30 Αυγούστου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here