«Πριν το δημοψήφισμα, η επικοινωνία Τσίπρα-Κλίντον»

«Επικοινωνία Τσίπρα -Κλίντον υπήρξε μόνο πριν το δημοψήφισμα. Μετά το δημοψήφισμα έγινε μόνο με τον Πρόεδρο Ομπάμα», δήλωσε κυβερνητική πηγή στο ΑΠΕ -ΜΠΕ, μετά τη διαρροή μέσω των wikileaks αναφορικά με τη συνομιλία Ομπάμα -Κλίντον.

Σημειώνεται ότι η τελευταία διαρροή του Wikileaks αφορά την αλληλογραφία του Τζον Ποντέστα, σημερινού διευθυντή της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον και στενού συνεργάτη της οικογένειας, σύμφωνα με την οποία ο Ποντέστα έγραφε στις 10 Ιουλίου 2015:

«Ο Λευκός Οίκος με ρώτησε αν ο WJC (σσ. William Jefferson Clinton) έχει αρκετά καλή σχέση με τον πρωθυπουργό Τσίπρα για να τον πάρει και να τον συμβουλέψει να προχωρήσει σε συμφωνία. Μπορείς να τον ρωτήσεις αν κάτι τέτοιο είναι πιθανό; Αν ναι, μπορώ να του μιλήσω μόλις βγω από το τρένο, ώστε να του εξηγήσω το σκεπτικό τους και τι προσπαθούν να επιτύχουν».

Το γραφείο του Μπιλ Κλίντον απάντησε «Λέει πως ναι, αλλά χρειάζεται πολύ περισσότερες πληροφορίες από όσες έχει στη διάθεσή του. Η επείγουσα ερώτησή του είναι – θα ασκήσουμε πίεση και στη Μέρκελ;».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here