Αρχική Pressroom Κοινωνία Πολάκης: Ο κ. Γιαννόπουλος δεν ανταποκρίθηκε στο σχέδιο κάθαρσης

Πολάκης: Ο κ. Γιαννόπουλος δεν ανταποκρίθηκε στο σχέδιο κάθαρσης

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

«Δεν ζητήσαμε από τον κ. Γιαννόπουλο να παραιτηθεί από το σπίτι του και την περιουσία του πατέρα του, αλλά από μια θέση στην οποία ορίστηκε με πολιτικό τρόπο», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μετά την παύση και αντικατάσταση του διοικητή του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σε δηλώσεις του από τα Χανιά, ο Π. Πολάκης  ανέφερε ότι ο Θ. Γιαννόπουλος δεν ανταποκρίθηκε στο πολιτικό σχέδιο που έχει η κυβέρνηση, «δηλαδή την κάθαρση παρακρατικών μηχανισμών που για χρόνια γλεντοκοπούσαν με «μαύρο» χρήμα στην πλάτη του ελληνικού λαού».

«Από τη στιγμή που δεν ανταποκρίθηκε σ’ αυτό, ούτε επιτάχυνε μια σειρά από διαδικασίες που για πρώτη φορά είπαμε ότι πρέπει να γίνουν με αξιοκρατικό τρόπο, με κριτήρια ΑΣΕΠ δηλαδή και όχι με τα μπιλιετάκια των βουλευτών, γιατί έχει γίνει μεγάλος θόρυβος σχετικά με αυτό το πράγμα, ότι πήρα τους φακέλους και τους φτιάξαμε εκεί που θέλαμε. Πήραμε τους φακέλους και εφαρμόσαμε για πρώτη φορά τα κριτήρια του ΑΣΕΠ. Αυτό έγινε. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν ανταποκρίνεται παύεται και αντικαθίσταται» κατέληξε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here