Πολάκης: Εχουμε πόλεμο, οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα

«Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ με ανάρτησή του στο facebook.  ΟΠως τόνισε «έχουμε πόλεμο και η Αριστερά ξέρει να πολεμάει».

«Όπως και με το διώξιμο των εργολάβων που έβγαλε το ΣτΕ παράνομο και ψηφίσαμε άλλο νόμο που το επεκτείναμε σε όλο το δημόσιο τομέα, όπως με τον Γιαννόπουλο που τον ξαναγύρισαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τον ξανάδιώξαμε, έτσι θα γίνει και με τα κανάλια. Εμείς δεν θα κάνουμε πίσω», ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Πολάκης.

Εν συνεχεία, διερωτήθηκε: «Δηλαδη μας λένε οι αξιότιμοι δικαστές ότι είναι συνταγματικό να εκπέμπουν τα βοθροκαναλα χωρίς άδεια και αντισυνταγματικό να πάρουμε 4.000 στα νοσοκομεία και 15.000 παραπάνω στους παιδικούς σταθμούς απο τα χρήματα του διαγωνισμού;».

Παράλληλα, τόνισε ότι όταν μίλησε «για το πρόβλημα της Δικαιοσύνης πριν δυο τρεις μήνες στο Περιστέρι, μου την έπεσαν με «ιερή αγανάκτηση» όλα τα συστημικά μέσα και οι εκπρόσωποι Ν.Δ. –ΠΑΣΟΚ – Ποταμιού για «ασέβεια». Κάτι ήξεραν για το ποιος θα προστατέψει το σύστημα εξουσίας και διαπλοκής».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here