Πολάκης: Απειλούν τη γυναίκα μου-Κυβερνάμε σημαίνει συγκρουόμαστε

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(Γ. ΛΙΑΚΟΣ)

Καταγγελία για απειλές που δέχεται η γυναίκα του τον τελευταίο μήνα, έκανε από το βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης, λέγοντας ότι πρέπει να τσακίσουμε το κράτος της διαφθοράς για να το αλλάξουμε.

«Είμαστε σε πόλεμο, έχει κόστος προσωπικό. Η γυναίκα μου δέχεται πόλεμο του στυλ πάρε μαύρα ειδάλλως θα χάσεις τον άντρα σου. Να τελειώνει η κλάψα», είπε και υπογράμμισε ότι «το κυβερνάμε σημαίνει συγκρουόμαστε. Δεν πρόκειται ένα σύστημα ριζωμένο στη διαπλοκή να σου πει περάστε, θα σε πυροβολούν με 45αρια», είπε ο κ. Πολάκης.

«Χθες το βράδυ για να μπορέσει το ιδιωτικό παραμάγαζο να γίνει μια αξονική χρειάστηκε να παρέμβει Εισαγγελέας. Τα βόθροκάναλα τι έδειξαν; Ότι δεν μίλησα σε μια καρκινοπαθή».

«Βρήκαμε αυτή τη σαπίλα, τι θα βάλουμε στη θέση της; Αν δεν είμαστε συγκεκριμένοι θα μας ρουφήξει και μας και σε κάνα δυο χρόνια θα γίνουμε σαν κι αυτούς. Αυτό το κράτος που παραλάβαμε δεν μπορεί να υπηρετήσει αριστερό προοδευτικό σχέδιο. Πρέπει να το τσακίσουμε και να το αλλάξουμε»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here