Ακροδεξιοί παρέλασαν στο Ωραιόκαστρο μετά τους μαθητές (βίντεο)

Μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Πατριωτική Ενωση Ελλήνων Πολιτών» παρέλασαν στο τέλος της μαθητικής παρέλασης στο Ωραιόκαστρο τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή».

Οπως αναφέρει το stokokkino.gr, σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν σχετικά με την ανοχή του δημάρχου Ωραιοκάστρου Α. Γαβότση και της αστυνομίας στο συμβάν αυτό, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, γνώριζαν την πρόθεση των ακροδεξιών να εισβάλουν στην παρέλαση.

Να θυμίσουμε ότι η «Πατριωτική Ένωση» ανακοίνωσε την ίδρυσή της στις 9 Οκτωβρίου, δύο ημέρες μετά τη συγκέντρωση ακροδεξιών στο δημαρχείο του Ωραιοκάστρου (7 Οκτωβρίου) ενάντια στην ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία και γενικότερα στην περιοχή.

Ήταν οι ίδιοι που δεν δίστασαν να εισβάλουν την επομένη της συγκέντρωσης στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου και να κάνουν έπαρση της ελληνικής σημαίας.

Μεταξύ των μελών της «Πατριωτικής Ένωσης» είναι και ο γνωστός για τις ξενοφοβικές του απόψεις Θ. Ματσουκατίδης, που πρωταγωνίστησε στις αντιδράσεις εναντίον των προσφυγόπουλων και στην επίθεση κατά της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here